Instagram restaurant in Amsterdam

Mama Kelly in Amsterdam in het Olympisch Stadion  . Een studie dag voor dochter Jools . Als ouder verkeer je dan in de veronderstelling dat er keihard geblokt word op een dag met die naam . Maar nee , heerlijk vrij . Althans dat heeft ze mij wijs gemaak .

Mama Kelly leek ons een prima lokatie om die studiedag te vieren . De Pink heaven queen is geen overdreven term die we even uit onze mouw schudden . Het is een roze magneet waar hippe social media figuren uit de hele wereld op af zwermen als dolle bijen op de korf . Bij aankomst werden afgesneden door een taxi waar uit de open gezwaaiden deuren drie uber hippe piekfijn uitgedoste meisjes gestapt kwamen . En actie ! . Vanaf de taxi zagen ze de omgeving alleen nog maar door hun filmende IPhone , hilarisch . ik had een filmpje moeten maken van de filmende Insta aanbidders en ik had weer gefilmd moeten worden door een andere Tiktok reli . Word het toch nog gezellig .

We werden aller aardigste ontvangen door een in zoet roze geklede host die ons vriendelijk naar ons roze/lila gouden kooi bracht  .Foto ! . Ook het eten ziet er  heerlijk sappige en TikTok approved uit . Foto !  In een roze wolk aten we . Foto ! En hoe was het eten of heb je alleen foto’s gemaakt ? Het eten was uitstekend en goed te fotograferen 🙂

Check de website van Mama Kelly Amsterdam 

Adres: Olympisch Stadion 35, 1076 DE Amsterdam

 


Check ons blog voor meer Amsterdam 

Fietsroute langs typische Hollandse restaurants en Cafe’s in Amsterdam .

Wandelen op de Diemervijfhoek op het PEN-Eiland , woeste natuur aan de rand van Amsterdam .

Buurt Bistro Bar aan de kade in de Watergraafsmeer . Lekkere plek voor een hap of een slok met een grote kans op ouwehoeren aan de toog .