Campings in de buurt van Parijs

Camping Campix – iets boven Parijs in het dorpje Saint leu d,Esserent – ook weer een camping municipal – ik ben fan van de municipal’s – hier geen gek makende animatie teams – slagbomen- toegangs polsbandjes- camperplekken op een rechte rij met buxus hagen als op een woonerf in de suburb’s – ik draaf door – we zijn blij m et deze charmante municipal in het bos – het zwembad in een dalletje is ook te bereiken met een super snelle glijbaan- croissant/ pain de chocola kan je fijn bestellen bij de receptie – Je kan hier ook 4 persoons trekkershutten en pipowagen’s huren

Check de website van Camping Campix

Camping Campix

60340 Saint-Leu-d’Esserent

Téléphone: 03 44 56 08 48
Fax: 03 44 56 28 75
E-mail:  campix@orange.fr

Check onze andere blogs over campings in Frankrijk

camping aan de rivier in de Creuse 

Duincamping aan zee in Bretagne 

Boerderij camping in de Dordogne 

Natuur camping aan zee in Bordeaux