Camping du Pont de L’Etang – Camping Bakkum alleen dan in Bretagne – misschien schiet ik met deze vergelijking iets uit de bocht – maar toch – het heeft er wel wat van – reserveren is niet nodig – het is groot en er is altijd een plekkie voor je – geen gezeur en getrut over hoeveel nachten je wilt staan – bij vertrek betaal je het aantal plezierige nachten tussen duin en bos.

ik ben geen wandelaar – maar zelfs voor mij was het strand voor de camping dichtbij – er is een mini supermarkt / restaurant – strandtenten zijn dun gezaaid in Frankrijk – maar verdomd – er is hier een zeer toffe ook weer op loopafstand –  het leven is een feest – Le Café de la Plage – lekker duidelijk en het klopt – prima lokaal gebrouwen biertjes op de tap en je kan er ook terecht voor een simpele hap – met een beetje mazzel speelt er s’avonds een bandje of DJ – je kan kruipend over het strand naar huis – dus hap gulzig in het bier .

Check de website.

Pléhérel-Plage, 22240 Fréhel, Frankrijk
+33 2 96 41 40 45