Campings aan de rivier in Frankrijk

La Celle Dunoise – camping municipal Le Baignade – er ligt ongeveer 1 miljoen km weg in Frankrijk – de door ons gekozen km,s brachten ons heel “ Doucement” naar camping municipal le Baignade – goedgekozen naam want onder aan de camping slingert de rivier Creuse heel bevallig en fijn van temperatuur door het dorpje – op de deur van de wc hangt een tekst : we zijn er niet zoek maar een plekkje tot later- god wat hou ik toch van Frankrijk – een verliefde Ier uit Cork is een restaurant begonnen “Check facebook.com van Auberge des Pecheurs” met zijn franse lief aan de oever van de rivier met uitzicht op de kerk- de koster gaat minuten lang avec plezier los op de kerkbel- ondertussen worden onze glazen bijgevuld en dan heb je met zo ,n enthousiaste koster toch meer geduld.

Boeken tip om te lezen aan de over van de rivier : Martin Bril C’est La Vie te koop bij bol.com

Check de website van de camping   lacelledunoise.fr

Adres:3 Rte du Canard, 23800 La Celle-Dunoise, Frankrijk

Telefoon:+33 6 37 14 95 19

Check ons blog voor meer Frankrijk