Frankrijk / Cap Ferret / Camping Le Truc Vert . Op de hoogte van Bordeaux en aan het bassin van Arcachon ligt camping Le Truc Vert . 200 plekken en op een daarvan staat onze blauwe vakantiebus geparkeerd in de schaduw van enorme zeedennen waar altijd een zilte bries doorheen speelt en op 10 minuten lopen van de golf van biskaje .de camping word bevolkt door surfers / skaters / tattoo gasten , jong en oud gitaarmuziek en Franse hiphop .kortom we zijn geland op een prima plek .Zes kilometer verder de punt in ligt Cap Ferret mooi te wezen . Cap Ferret een vat vol tegenstrijdigheid . Oestervissers vs het elegante Botox leger .kitesurfers vs jetski maffia . Festivalbandjes vs dure klok en campernomaden vs beachhouse . Het kan ,het mag en ik vind het tof . Ik ben nog steeds op zoek naar mijn luie ik en ik denk dat ik dat vandaag op een longboard ga doen “Le truc Vert style”

Check de Website