Te huur Natuurhuisje in de Eilandspolder in Noord-Holland

Aan het einde van een doodlopend dijkje staat Dijkhuisje “De Taanman” met uitzicht op natuurgebied de “Eilandspolder” en op 5 minuten wandelen van molen “de Havik”. In 35 minuten ben je in Amsterdam Noord en 30 min rijden sta je op het Noord Zeestrand.
Er zijn handdoeken/beddengoed en theedoeken. Tweepersoons vers opgemaakt groot bed –  Het uitzicht is stunning en in de buurt zijn leuke dorpjes met lekkere restaurantjes, terrasjes & fluisterbootjes te huur. In het huisje is een gitaar om de onder sterren me te spelen –  en een houtkachel binnen en buiten voor de romantiek – de ochtend duik neem je in de ringvaart voor het huisje – 

De ruimte

Het is een knus dijkhuisje met tv & wenteltrap naar boven. Een ontzettend groot privé terras met uitzicht over de Eilandspolder, BBQ, grote buiten eettafel, buiten zithoek en buitenkachel. Kano en twee fietsen voor het avontuur – 

Toegang voor gasten

Groot terras met uitzicht op Eilandspolder. Hele huisje voor jezelf.

Dorpen in de natuurgebied de Eilandspolder op 30 minuten rijden van Amsterdam

Restaurant Tip in de Rijp  : het wapenvanmunster.nl

Neem een kijkje in op toffeplek.com  dorpje Grootschermer waar het dijkhuisje in staat

Neem een kijkje op toffeplek.com  het pittoreske dorpje de Rijp op 5 minuten rijden van het huisje

Neem een kijkje op toffeplek.com Woonboot de Frya – ligplaats het eiland de Woude op 5 minuten rijden van Grootschermer

 


Check de airbnb link hieronder voor de beschikbaarheid