Camping aan de Loire in Frankrijk

Gien aan de Loire – camping Gien- niet al te ingewikkeld om te houden – Gien trilt in de middag hitte – de Loire stroomt traag langs – twee mannen staan tot aan hun middel in het water te vliegvissen – mooi moment om de poëet in me te zoeken – komt niks in me op – weer een droom aan scherven ? ik dwaal af – prima camping – verpletterend mooi uitzicht op Gien – je kan pipowagens / hutten op poten en tenten huren – zwembad – restaurant dat voor mijn smaak iets te slick is – maar da’s een kwestie van smaak en mag je ook meteen weer vergeten . Gien is overigens een fijn stadje waar je in 20 minuten over de brug naar toe loopt voor een koud drankje of een hap op het terras met uitzicht op de lome stroming van de rivier .

Check de website van camping-gien.com 

1 rue des Iris – 45500 Poilly-lez-gien

Loiret – Centre-Val de Loire

Check ons blog voor meer Franse campings