beste cafe’s en restaurants in Amsterdam-Noord

Amsterdam Noord – volgens boze tongen Noord-Gestoord – geen stress – beschouw het maar als een geuzenaam – ik hou van Noord – onze eerste werkplaats zat in een van de afbouwhellingen op het NDSM terrein toen Noord nog niet het aangeharkte pretpark van vandaag was – OK – het rauwe is er een beetje vanaf – maar de NDSM is nog steeds een fijne plek – in basis is het een gratis toegankelijk openlucht museum met wisselende tentoonstelling – loop maar ff rond en zie de moeite die de graffiti scene in deze plek stopt –

Openlucht museum in Amsterdam-Noord

van kunstlopen word je dorstig en honger ligt op de loer – Bij cafe/restaurant IJver kan je een uitstekend patatje Rendang met Frites uit Zuyd eten – verders hebben ze 18 soorten bier op de pomp – dus van dorst zal je niet omkomen – zit IJver vol – kijk dan ff of er bij Pllek direct aan de IJ-oever op 2 minuten lopen van IJver nog een plaats aan de toog is – Pllek heeft ook het enigste stadsstrand van Amsterdam voor de deur liggen – Ook zeer tof is de grootste rommelmarkt van Amsterdam in de IJ-hallen pal naast IJver –

Check de website van ijveramsterdam.nl

Check de website van pllek.nl

Check de website van ijhallen.nl

Check de website van  faralda.com


Check ons blog voor meer Amsterdam 

Freelodges – vakantiehuisjes in de natuur in Amsterdam 

Bioscoop en cafe Kriterion 

Stadsoase Noorderbloemen 

 


 


bbb