kwekerij en bloemenpluk tuin Noorderbloemen in Amsterdam-Noord

Stads oase – Amsterdam – Noorderbloemen – dorst naar bloemen en groen wees ons de weg door de altijd 24/7 bezige stad – hunker naar gras onder je zolen – yep- lyrische tekst – maar deze is afkomstig van een deeltijd Amsterdammer met diepe wortels in de prut – Dagmar runt / beplant/ snoeit / bemest /stekt en houd van deze groene plek tussen het grauw – blij sleurt ze ons langs bloembed en kas – met een snoeischaar van haar knippen we samen een boeket en dat voelt toch groener dan een gekocht in cellofaan – Noorderbloemen is geopend van maandag tot donderdag van 10 tot 3 –

Check Noorderbloemen instagram 

Adres:  Heggerankweg 61, Amsterdam

 Check ons blog voor meer Amsterdam 

het skatecafe en restaurant  in Amsterdam – Briljant indoor skatebaan en cafe/restaurant –

Lekkerste Mexicaanse restaurant in Noord 

Poolse supermarkt en een mini vakantie naar Polen