Mexicaans restaurant in amsterdam noord

het enigste wat ingewikkeld is aan uit eten gaan in Amsterdam Noord is de keuzes waar je voor staat – in je eentje een lekkere tent uit kiezen is  te doen – maar is het gezelschap groter dan twee en is er sprake van een Appgroep – maak dan je borst maar nat – houd moed en blijven ademen –  het barst namelijke van de lekkere restaurants – de een met een terras aan het water – de ander stunt hompen vlees – weer een ander combineert eten met skateboarden – tis een urban jungle waar je met zweet bloed en tranen door heen moet –

Stel dat na dagen Appen uiteindelijk de keuze is gevallen op Mexicaans – dan heb je ook weer twee uitstekende keuzes – Coba en Bacalar – Locatie kan in deze ook doorslaggevend zijn – Bacalar zit aan de  Eye filmmuseum zijde  en Coba zit aan de andere kant van het Noord-Hollands kanaal aan de Schaafstraat 4 – beide restaurants hebben een top keuken en gretige gerechten – cocktails om in te verzuipen – en een fijne funky inrichting – Spring op je blauwe banden fiets en neem het voorgerecht bij Coba en het hoofdgerecht bij Bacalar – Opgelost – 

Check de website van coba-taqueria.com

Adres: Schaafstraat 4, 1021 KE Amsterdam

Telefoon:0031-  06 40848875

Check onze post over Bacalar 

Check onze post over Hangar

Check onze post over IJver op de NDSM werf