Fastfood waar Nederlanders gek op zijn

Typical Dutch Stuff – the unsurpassed satay croquette of the Febo – you pull it straight out of the wall and eating it on a typically dutch way , while cycling – this can be characterized as a realy realy realy Dutch experience – as an interested visitor to our country you can only going home with this great culinary Dutch story – try also  :  herring  , for sure / fries war , Fries with  satay sauce, mayonnaise with chopped onions / licorice / oliebollen / pink cakes / stew with sausage / pancakes and babi pangang.

Check the locations on  febo.nl/locaties

Typical Dutch Stuff – de onovertroffen saté kroket van de Febo zo uit de muur getrokken en typically dutch tijdens het fietsen opeten zou je kunnen typeren als een Dutch experience – als geïnteresseerde bezoeker van ons kikkerlandje kan je pas echt naar huis gaan met een tof culinair oer Hollands verhaal, als je ook haring uit de hand / patatje oorlog / drop / oliebollen / roze koeken / stampot met worst / pannenkoeken en babi pangang gegeten heb. Lees / Recepten tip – Het Krokettenboek van Johannes van Dam

Check de locaties op   febo.nl/locaties


Check ons blog voor meer Nederlandse klassiekers

Ambachtelijk gemaakte asperge kroketten uit Drenthe 

De Oliebollenkraam 

Distileerderijen proeflokaal T’Nieuw Diep in de watergraafsmeer


 


bbb