Amsterdams cafe in de Watergraafsmeer

Amsterdam / Watergraafsmeer – Het barst in Amsterdam van de kroegen waar je bij in het voorbijgaan de gezelligheid uit de ramen ziet golven – Elsa’s is er een van – je stapt over de drempel  en je krijgt een meteen een warm welkom met een grote glimlach van de ober achter de bierpomp – Een pils en een rode wijn – ” ga maar zitten jongen ,ik kom eraan”   – kijk zo mag ik het graag horen – schuimkraag en wijn werden vlot uitgeserveerd – twee slokken verder kwam cafe vriendin Marijke de tent in geschuifeld en ging een uur onmerkbaar voorbij – Je kan bij Elsa’s ook blijven hangen – de menukaart is prima in orde –

Elsa’s zit aan de middenweg 73 in de Watergraafsmeer in Amsterdam

Check de website van Elsa’s

Check het menu van Elsa’s


Check ons blog voor meer Amsterdam 

De pure markt in de Watergraafsmeer

Cafe restaurant aan de Kade in de Watergraafsmeer 

Wandelen bij de Diemervijfhoek op het PEN eiland 

 

Toffeplek’s Amsterdamse  Cafe’s Boekentips