Klassieke VW camper te huur voor bruiloft en verassing

DE BUS

Een plaatje

Het huren van de bus kost 250,- per dagdeel. Hij is inzetbaar voor bruiloften, promotionele activiteiten, fotoshoots en evenementen. In principe kunnen er 3 mensen op de achterbank (zonder gordel) en 1 iemand naast de chauffeur (met gordel). Logo’s kunnen eventueel worden aangebracht met magneetstickers. Verder zijn er online leuke “Just Married” stickes voor op het raam te vinden. We kunnen samen kijken naar eventuele versieringen op en in de bus.

DE CHAUFFEUR

Een liefhebber

Huurprijs klassieke VW camper voor bruiloften

De kosten voor de chauffeur zijn 45,- per uur. In principe rij ik altijd zelf maar vanwege andere werkzaamheden ben ik niet altijd beschikbaar. Er is ook een uitstekende vervanger. Deze kan ook niet alle dagen dus het is zaak om ruim van te voren een datum te prikken zodat wij kunnen kijken of iemand van ons de bus kan rijden. Voor iedere km wordt 30 cent in rekening gebracht. De bus rijdt 1 op 8 en er moet “super” benzine E5 in de tank. We maken van te voren samen een km plan zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

cassettebandje

Muziek brengt sfeer

De bus beschikt over een radio cassette speler, dus mocht je nog ergens een mixtape hebben liggen kun je die meenemen om te draaien. Voor iedereen die zijn mixtape niet meer kan vinden is er ook een mogelijkheid via blue-tooth muziek af te spelen. Je kunt je eigen setlist maken of ik speel een heerlijke “De Blauwe Bus 70 s collection” muziek lijst af. (ook te vinden op Spotify) Mocht je speciale muziekwensen hebben hoor ik dat graag.

drankjes

Samen proosten

Soms is het heerlijk om onderweg heel even ergens te stoppen en te genieten van onze polders of van elkaar. De koelbox is gevuld met gekoelde dranken en voor bruidsparen staat er altijd een klein flesje prosecco (of een biertje van Brouwerij Leeghwater) met 2 glazen klaar. Je kunt uiteraard altijd nog je voorkeur opgeven als het om een drankje onderweg gaat.

Check de Website van de Blauwe Bus 

Check Facebook 

 je kan ook trotse eigenaar van een tent VW camper worden – te koop bij bol.com


Check ons blog voor meer camper nieuws 

Waanzinnige Camper roadtrip langs de Schotse eilanden 

Coole Amerikaanse schoolbus te huur voor bruiloft en feest 

Kijk binnen bij een vintage Mercedes 508 camper