De beste Amsterdamse bruine cafe’s

Amsterdam -Bickerseiland- cafe/restaurant Blaauwhooft- omdat de website van www.toffeplek.com een vrolijke chaos is en het een gemeenschappelijk reisproject word van Peet en mij – zaten we in “de bogen” bij Eric de Website dokter – omdat je van zo,n diagnose en enorme dorst krijgt – renden we door een Nederlandse regenbui naar de dichtstbijzijnde cafe op de hoek – Blaauwhooft is een heerlijke bruine kroeg/ restaurant – een lekkere mix van wat verdwaalde toeristen en vaste klanten met een verhaal – een ober die zijn vak met plezier uitschenkt – Louie en Jan – twee genieters van het Blaauwhooft – morsten gul hun levensverhaal over onze tafel onder de cafeluifel – Proost mannen – tot de volgende keer – Blaauwhooft een Amsterdams cafe met een kloppend hart –

Check de website van Blaauwhooft

Check facebook van  Blaauwhooft

adres : Hendrik Jonkerplein 1 Amsterdam


Check ons blog voor meer Amsterdam 

Gezellig Cafe/restaurant Aan de Kade in de Watergraafsmeer met oa zelf gerookte zalm op het menu 

Typische warm welkom cafe Elsa’s in de Watergraafsmeer 

 zondags lunch bij Markt Centraal aan de Jan van Gaalenstraat