Alle wegen leiden naar Rome – ja zo ken ik nog wel een paar – maar het moet gezegd worden via autostrade ben je er pijlsnel ( even onthouden  bij een tankstation met een Autogrill restaurant word je espresso met de hand gemaakt ) — heb je geen haast om in de eeuwige stad te komen – het barst van de meest waanzinnig mooie slingerweggetjes ernaartoe – de worden van poëzie stromen er als vanzelf uit je pen – zoek de dichter in je – Trastevere is de wijk om te overnachten – steegjes als een krankzinnig doolhof -pleintjes om op te vreten – terrassen om voor eeuwig te blijven zitten – glazen om in te verzuipen – gerechten om je dood te eten – wees een toerist en ga naar het Colosseum / de Spaanse trappen / Trevifontein / Sint Pietersplein eet een ijsje bij  Gioliti-

Wij sliepen piekfijn in de swingende wijk Travestere in “iFlat | Trastevere Luxe & Charmante Loft