Leukste stranden van Ibiza

Mojioto bay .

We zijn van huis vertrokken met honderd tips , waar te eten / drinken / slapen en de mooiste baaitjes . Das handig want we hebben maar een week . We sturen de eend door de heuvels richting Sant Antoni waar een van de getipte baaitjes moet liggen “Cala Saladeta “ Een van de voordelen van het na naseizoen is dat er overal parkeer plek is voor de lelijke eend en we rijden dan ook bijna het strand op .

Cala Saladeta . Elke dag kan je op Ibiza naar een andere strand met zijn compleet eigen sfeer

Cala Saladeta bestaat uit twee strandjes . De eerste heeft restaurantje met uitzicht op de baai . De tweede bereik je door 5 minuten over de rotsen te klauteren . Mr Miranda horen we al van ver af me blèren met de schrale regggea die uit zijn speakers schalt . Deze blije Braziliaan voorziet het strandje van halve liters mojioto / pinocolada en dakaries . Dichterbij de authentic Mojioto kan je niet komen volgens hem Brother i love you” brult hij in mijn oor en ramt schaterend de ijsblokken tot scherven . Zijn maat serveert de halve liters uit en inderdaad het smaakt als Latijns america in een plastic beker . Tussen het mixen door zie ik hem waden door de branding en plastic troep opruimen . Proost gozert !

Cala Saladeta  een klein baaitje in het westen van Ibiza –  ten noorden van San Antonio

ToffePlek’s leestipCheck ons blog voor meer Ibiza en Spanje 

Logeren in de herberg van Don Quichot in La Mancha 

Ibiza ontdekken in een lelijke eend 

Lunchen op een klif met lekkere menukaart en verpletterend mooi uitzicht

 

Nieuw 728x90