In Noord-Ibiza barst het van de fijne rustige strandjes en bijna altijd met een lekker barretje voor een slok en een hap

Caló d’En Serra daar moet je wezen tipte Jonathan me . Lekker klein baaitje een verwaaid strandtentje vind je vast tof ..waar ? .in het Noorden van Ibiza . Je rijdt richting Portinatx en iets voor het dorp pak je de eerste afslag naar rechts . Een zandweggetje bezaaid met kuilen en hobbels slingert je naar het strandje . In een 2cv voelt de rit ernaartoe als een kermisatractie.

Wind ruist door de zeedennen golven slaan stuk op rotsen voor het strand en de cicades spelen hun zomerse repotoire . De stoelen op het terras zijn opgewarmd door de zon en uit de speaker klinkt : …….Jonathan had gelijk , ik ben thuis gekomen en slurp tevreden aan mijn verse sangria . 

Nieuw 728x90


Check ons blog voor meer Ibiza en Formentera

de tien rustigste strandjes en baaitjes van Ibiza 

Dagtocht met de ferry naar het chille zusje van Ibiza : Formentera – het mooiste strandcafe met de beste mojito’s van het eiland 

Logeren in boutique hotel Gare du Nord in het Noorden van Ibiza – hotel en uitstekend restaurant – elke ochtend vers gemaakte cappuccino en een top ontbijt.