Leukste hotelletjes op Ibiza

Sweet Jezus wat een klote weer . Grijs grauw met bijna horizontale regenen . De wind trekt en duwt aan onze boerderij als we in het donker de dijk op rijden . Het is nog leeg op de weg .nederland slaapt . Inchecken , douane , riem los , plastic bak . Op je sokken in de scanner . OK . Doorlopen . Koffie en een croissant . Als het vliegtuig door de wolken schiet ramt de zon door het raampje . Slapen , landen op Ibiza . Van regen naar zon .

Auto huren op Ibiza

We hebben een lelijke eend gehuurd . Jeugd sentiment . Er is geen auto die een rotonde eleganter neemt dan de 2CV . Gare du Nord , onze slaapplek voor deze week ligt in Sant Joan de Labritja in het Noorden van Ibiza. Man wat een fijne plek . Onder het hotel zit een te gek restaurant met een lekkere tuin de ober schenkt ondertussen en glas witte wijn in . Proost .

www.garedunordibiza.com

0031 624471375


Toffe leestips 


Check ons blog voor meer Ibiza

Dagtrip naar het rustige zusje van Ibiza . Formentera – kiosco Bartolo .-Te gek cafe waar je nooit meer weg wilt direct aan zee 

Mooiste en rustigste strandjes van Noord- Ibiza

Prachtig boutique hotel aan een baai met  verpletterend mooie zonsondergang 

Lekker om te eten en te drinken aan de toog Bar Anita 

Lelijke eend huren om uitermate chill over Ibiza te rijden 

Nieuw 728x90


Het dorpje met heerlijke schaduwplekken voor een slok en een hap

Ons logeer adres – naast fijne kamers is het restaurant ook buitengewoon lekker

Elke ochtend een nader waanzinnig fijn ontbijt met verse gezette koffie