Pizza hunker

Ik hoorden van vriend Peter dat ze bij de Sligro kleine mini pizza oventjes verkopen die uitstekend hun werk doen . Die kleine rode duiveltjes gaan tot 400 graden . zet dat weg tegen de 250 graden van mijn glimmenderuimte vretende oven bakbeest . Het idee van een pizzaoven bouwen was voorlopigvan de baan . Pijlsnel naar de dichtstbijzijnde filiaal van de Sligro.Karretje vol gegooid met pizza bloem / oventjeen nog 20 andere leuke niet terzake doende producten die eventueel later nog wel van pas zouden kunnen komen .

zelf gemaakte pizza recept

Qua boodschappen doen , soms kan ik het als een militaire operatie aanpakken maar meestalniet . Bijthuiskomst meteen aan de slag .  Deeg . Check ff wat Italieplein hiervan zegt  .Daarna  de sauce . Ui /knoflook snijden. Even fruiten in de pan , daarna twee blikken tomaten erbij .zou en peper naar smaak. Lekker op een laag pitje laten pruttelen  . Qua topping ben ik altijd eenvoudig . Salami / mozzarella/ Basilicum. Klassiek Napolitaans (check ff Ugly Delicious aflevering Pizza ,toffe Netflix serie ), het barst natuurlijk van de varianten die er allemaal erg tof en tasty uit zien . Ik ga ze allemaal maken want dat rode duiveltje werkt echt onverwacht goed Have fun ,maak een pizza !


 


Netflix ugly delicious

Prima Donna pizza maker 

Italieplein

Tof pizza boek preview 


Check ons blog voor meer doe het zelf pizza en andere projecten 

Doe het zelf  pizzaoven bouwen in je tuin deel 1

Doe het zelf  pizzaoven bouwen in je tuin deel 2

Doe het zelf  pizzaoven bouwen in je tuin deel 3

Doe het zelf  pizzaoven loungeplek in je tuin 

Doe het zelf buitendouche

Doe het zelf hottub

Geen zin of gereedschap – wij kunnen ook een op maat gemaakt ontwerp voor je maken en het uitvoeren -contact : micheltaanman1@mac.com

 

IMG_7158IMG_7161IMG_7163Collage_Fotorpizza