Natuur campings aan zee in Noord-Spanje

Bedankt voor de reminder Jet Ellens .Camping Las Arenas, boven op een berg met  fantastisch uitzicht op  rivier de Tina Mayor en de Cantabrische Zee. Echt een toffe plek met een lekker strandje .Wij hebben er een paar dagen gestaan om te douchen en de was te draaien , want langs de hele Noordkust van Spanje kan je prachtig wild kamperen . Soms op het weiland van een boer die dan aan het einde van dag 2 euro komt innen. Aanrader . Pak trouwens meteen ff Picos de Europa mee .Lekker ruig berggebied .

Check de website van camping las arenas

Adres: Ctra, Km. 2, 39594 Pechón, Cantabria, Spanje

 Pechón 39594 – Cantabria – Spanje

 (0034) 942717188  (0034) 942717188

open van 1 juni t/m 30 september


Check onze andere blogs over Spanje

camping op een eilandje in Galicie 

Camping midden in de natuur in Catalonie 

Overnachten in het huis van Don Quichot

De rustigste strandjes van Noord-Ibiza 

 

 

 


 

 


 

camping_lasarenas_cantabria

1