Inklapbaar camping bed

Aanvankelijk stond ik erheen beetje sceptisch tegenover . Zon in/uitklapbaar camping bed. Paste niet helemaal in mijn  “stoere outdoor plaatje” . OK het is niet een pakket wat je mee neemt op een wandelvakantie . Maar op een roadtrip met een bus gooi je hem gewoon met een boog achterin . Het inklaar zetten is no-problemo , en door de pootjes sta je lekker hoog boven nat gras & boze mieren . Ik heb geslapen als een roos. Tof ding.

Foto is genomen in   Ligurië / Italië  iets buiten het dorpje Olivetta San Michelle. Het is daar prachtig .

Check onze andere blogs over Italie

Kunstenaarsdorp Bussana Vecchia 

Praatte met je handen

 

 

 


 

IMG_2986

FullSizeRender 58

Tof bed naast Rivier

lit-de-camp-pliable-190-x-65-cm-bleu-avec-sac-d

techniek en tof bed

Collage_Fotor