Bezoek aan de molen van Daudet

Frankrijk / Arles – zo,n boekenkastje in een straat in Amsterdam waar gulle gevers hun boeken gratis aanbieden en ik de mazzel had om “ brieven uit mijn molen “ van Daudet aan te treffen een week voordat we afreisden naar de Provence – Alphonse Daudet 1840-1897 schreef van uit zijn molen dichtbij Arles korte verhalen over het het leven van de bewoners in zijn omgeving – super lief boekje om te lezen onder een olijfboom met een orkest van cicades op de achtergrond – door te lezen kreeg ik de hunker om op pad te gaan – een boekenkastje met gratis boeken in de stad bracht ons naar deze molen – proost –

Adres : Avenue Des Moulins  Fontvieille


Parijs. Een bezoek aan Père-Lachaise . Rode rozen en een fles wijn voor Edith Piaf .

Frankrijk: Bordeaux – magisch lichttheater in een oude duikboot bunker “Bassins des Lumieres” –  zo mooi , waanzin