Boutique hotels in Bangkok

Dit is echt een super lekker hotel . Magisch ingericht , ruim , sfeervol , met de aardigste ,liefste hotelstaf ever . De kamers zijn eigenlijk te leuk om alleen in te slapen . Het ontbijt is zo goed en vers bereid dat het je duizelt .

Als Bangkok je even bij de strot heeft dan ga je lekker op het dakterras chillen of beneden in de patio op een matras relaxen . Wat ook erg tof is ,is dat je buiten het hotel meteen struikelt over de winkeltjes en restaurants . Iedereen verkoopt hier eten . Op karretjes , onder een parasol , in een nis . Fruit in een zakje . Kip op een stok. De soep ” tom yam Goong” bij het restaurant op de hoek is zo lekker dat je de keuken in rent om de kok te smeken voor het recept.

Fiets tour in Bangkok met Co van Kessel

Je kan gewoon lekker verdwalen in Bangkok , hier een hap en daar een slok . Genieten van de chaos die op de een of andere manier werkt .Maar je kan ook met de fietstour van Co van Kessel Bangkok ontdekken . Echt te gek om te doen . Je fiets met een gids dwars door Bangkok ,over pleintjes door smalle steegjes , langs tempels en over de rivier met je fiets in een boot . zo leuk . tip . Doe de ochtend tour als de hitte nog aangenaam is .

Check de website van het Bangkok  Phranakorn Nornlen hotel

Adres: 46 Krung Kasem Rd, Bang Khun Phrom, Phra Nakhon

Check de website van Co van Kessel 


 

 

Koningaap - Groepsreizen


Check ons blog voor meer reisinspiratie 

10 x Thailand door onze ogen 

Bali .Overnachten in een waanzinnig fijn hotel in Ubud 

10 x de mooiste en rustigste strandjes op Ibiza 


s