Rotterdam kunstroute op Zondag

Vriendin Debby van Adrichem  exposeerden in het HAKA-Gebouw in Rotterdam als onderdeel van kunstweek OBJECT – nou is het HAKA-Gebouw op zich al een piece of art – zo worden ze niet meer gemaakt – zei de oude lul vol nostalgie – elke verdieping ram vol kunst – textiel- schilderijen – ceramic – en ga zo maar door – een verdieping voor je ziel – maar ook druk – want de laatste dag en zondag – op een paar minuten lopen is de beeldentuin van Atelier Van Lieshout –  moet je ff zien – waanzin –

Lekkere restaurants in Rotterdam

Van kunst beleven krijg je honger en dorst – Restaurant de Machinist is een lekkere plek om bij te komen van overdosis kunst – lekker makkelijke sfeertje – hip en bejaard door elkaar en een lekkere menukaart om uit te kiezen – fijne bediening met een lach – dus we bleven langer dan een glas – overnachten in 010 was de beste optie – in de iconische kubus woningen naast de Markthal bleek een Stayokay te zitten – prijs dik Okay en om het thema van de dag maar even door te zetten – je slaapt in kunst –

De Nieuwe Maas in Rotterdam

Wij houden van Rotterdam – het is wat rauwer dan Amsterdam – het lijkt wel of er meer ruimte is voor kunst en cultuur in de ruimste zin van het woord-  daarnaast is het ook de architectuur hoofdstad van Nederland – ook zonder kunst week is het prima kijken – ook anders dan Amsterdam – de Nieuwe Maas is daar duidelijk onderdeel van stad – je kan er fijn langs struinen – met taxiboten naar de overkant – de Nieuwe Maas leeft – de Nieuwe Maas voed –

Check de website van de Machinist

Check de website van Rotterdam Cube hostel  / StayOkay

Check onze blogs over Rotterdam

KingKong Hostel

Restaurant 13