Eten en drinken op het westergas terrein

Amsterdam is natuurlijk een dorp – maar wel het grootste dorp van Nederland en met de grootste bek – Amsterdam is verders een lappendeken van wijken en door de altijd hongerige stad opgegeten dorpen – van boven gezien is het een heerlijk overzichtelijk doolhof – aan de rand van dit uit de kluiten gewassen dorp ligt het Westergasfabriek terrein – als je eenmaal over de stalen ophaalbrug gelopen bent kan je hier met het grootste gemaak een dag rond hangen – ontbijt in de ochtend zon bij de Bakkerswinkel met nog warme scones en een kop koffie –

Bezoek fabrique-lumieres.com  voor een fijn uurtje duizelingwekkende kunstprojecties met klassieke muziek en ga daarna uitgeput door zoveel cultuur in een uur een biertje drinken Bij Brouwerij Troost – Kijk op de website van de westergas voor alle andere evenementen op het terrein – oa rollendekeukens.amsterdam / kermis / muziek in de gashouder.nl 

Check de website van brouwerijtroost.nl

Check de website van westergas.nl


Check ons blog voor meer Amsterdam

Cafe restaurant Bar aan de Kade in de Watergraafsmeer 

Stadsoase Puur Paviljoen 

Op bezoek in het atelier van kunstenares Debby van Adrichem