Coole surfcamping in Bordeaux aan het strand

Moliets-et- Maa Progress Outdoor Surf Hostel – we zijn thuis gekomen – wat een lekker laidback sfeertje – surfers & skaters zijn qua sportsoort toch de allerrelaxte soort – tent gehuurd – koud biertje aan de bar in de schaduw met uitzicht op de skateramp en zijn bevolking-

Activiteiten op Progress Outdoor Surf Hostel

Wat kan je allemaal bij Progress: tenten huren /surflessen (logisch) / boards huren / ontbijt/lunch/avondeten / er staat een skateramp voor de bar – met een koud biertje aan je lip kan je de uitermate Olympische kunsten van de skaters bekijken – met een beetje mazzel pakt iemand de gitaar uit de chill tent en speelt de sterren van de avondhemel – aan de weg naar het strand barst het links en rechts van de pizza/hamburgers/bakkers/supermarkten en boetieks voor een verse zwembroek en of hip shirt.

Waar zit Progress Outdoor Surf Hostel

Progress heeft zijn kamp opgeslagen in een hoekje van camping Camping Les Cigales een enorme camping waar nog meer surfcamps zitten – als je met je kids op pad wil, maar ze de leeftijd hebben dat ze het totaal niet meer cool vinden om naast hun ouders in een tentje te slapen dan kan je heel goed op Les Cigales een plekkie zoeken op ontbijtafstand van je uberstoere surf babe of dude – tweede ‘in de buurt’ optie is de camperstaplaats schuin tegenover Les Cigales – ook een prima plek hetzij eenvoudig (geen douche/wel wc en plenty schaduw) – deze kan je vinden op de uitstekende gratis/goedkope overnachtingen app Park4night.

Check de website van Progress Surf Hostel.

2290 Avenue de l’Océan,
40660 Moliets-Plage, France

info@progress-surfhostel.com


Check ons blog voor meer surf inspiratie 

Surf camping in Wales direct aan het strand – toffe camping

Surfen op Bali – beste surf strand met cafe’s en restaurants in de buurt

Surfhotel op Bali – waanzinnige plek op de rotsen met uitzicht op de oceaan