Frankrijk Noord ligt dichterbij NoordHolland dan Noord Frankrijk .Waar ? in Westkapelle in Zeeland . Lille is een van de eigenaresses en in een tekst zoals deze makkelijk te verwarren met een Franse stad in …..yep NoordFrankrijk. Lille is een vrolijk en opgeruimd mens loopt door het knarsende grind ons tegemoet en heet ons met een brede glimlach welkom . In de schuur op het ruime erf is een van vier kamers (doos 1) voor ons . “De schuur “is een super smaakvol verbouwde bed&breakfast waar ik nu al niet meer weg wil . Je kan in de zomer ook het hele erf huren en dan kan je in Frankrijk noord met 14 personen logeren . Het strand is dichtbij en je schijnt hier ook toffe golven te hebben om op te surfen maar ook uitermate aanlokkelijk is om het erf helemaal niet te verlaten en lekker in de hottub te chillen . Tis ten slotte vakantie niet waar .
Verders toffe tip , ga ff naar “Verbeke Foundation”  in Belgie . Er wordt daar moderne en hedendaagse kunst geëxposeerd op het buitengewone inspirerende erf van  van Vlaamse Waaslandse verzamelaar Geert Verbeke.
Check : de website
Westkapelle -Zeeland