Met het hele circus gingen we naar New York . Yep kado voor mijn 50e verjaardag . Damn ! tijd vliegt .

Maar we gingen niet alleen naar the big apple maar we hadden ook nog 24 uur om IJsland te verkennen dat kan namelijk als je met IcelandAir vliegt .Wat kan je in 24 uur doen . Auto huren , naar een hotspring rijden en daar in het zwembad en terwijl de nacht valt ,hopen, duimen op de komst Noorderlicht . We hadden al zo veel mazzel met deze trip dat het geluk even op was . Geen groen enorm bewegend gordijn aan de avond hemel maar evenzogoed een lekker leuk sfeertje tussen al die badderen icelanders in de donkere nacht .De volgend ochtend ontbeten bij Babalu een fijne tent in de hoofdstraat va Reykjavik . Aanrader . Met een toeristisch route richting het vliegveld . Man wat een land . Lege wegen de door een zwart nat en golvend landschap slingeren . Je heb het gevoel dat je de hemel kan aanraken . wij vonden het tof .

Slapen kan je hip en fijn in het Kex Hostel

Facebook Kex Hostel

 

Aangekomen bij ons tijdelijke huis in New York

babalu reykjavik