Boutique hotels in Nijmegen

Hotel Credible op zondag . Een DJ staat lekker met vinyl te stoeien . Wij zakken weg in een blitse bank en slurpen aan een drankje. De inrichting is lekker “grote stad hip ” met een old school video game in de hoek en swingende toffe vlotte bediening . De klandizie is van jong tot oud en van geboren in Nijmegen tot ver over de grens . Het voelt als een huiskamer allen dan een hele grote . Het hotel zit boven het restaurant /cafe met fijne kamers ingericht met humor . Wakker worden in Nijmegen (de stad ontwaakt) met een bak Credible koffie voor je neus is fijn . Hup boek dat hotel .

Check de Website van hotel Credible

Adres: Hertogstraat 1, 6511 RV Nijmegen

Telefoon: 024 322 0498

Honigcomplex in Nijmegen

De mini roadtrip bracht ons naar het Honigcomplex in Nijmegen. Om precies te zijn bij de lunch in De Meesterproef met magnifiek uitzicht op de Waal. Wij aan een glas wijn terwijl buiten de lucht loodgrijs kleurt. Wij vinden het best, zometeen gaan we naar Hotel Credible waar een DJ met vinyl aan het stoeien is. Zin in. Eten en drinken chillen en ouwehoeren kan zeer goed in de Meesterproef. Aanrader, even noteren in het grote ToDoBoek en als toetje ff een potje sjoelen .
www.demeesterproefnijmegen.nl
www.in-credible.nl

Goedemorgen. Wakker worden in Hotel Credible en een beetje spijbelen op maandagochtend voelt verdomd goed. Het zit in het woord mini roadtrip. Klein maar fijn, maar hij is bijna ten einde. Via de Afsluitdijk langs hotel PostPlaza in Leeuwarden, pitstop bij Krokettenkunst in Nieuw Weerdinge. Een nacht de bak ingedraaid in Almelo bij Hotel Huis van Bewaring. Toffe lunch bij het Honigcomplex bij De Meesterproef en toen op een draf naar Hotel Credible in Nijmegen. Het was fantastisch.
Alle hotels bedankt voor jullie gastvrijheid.
www.post-plaza.nl
www.huisvanbewaring.nu
www.in-Credible.nl

 

 


IMG_2223

IMG_2258

Pak een Credible bike

IMG_2235IMG_2187IMG_2236IMG_2243IMG_2248IMG_2252IMG_2230

IMG_2229

Old school Pack-man

IMG_2221IMG_2215IMG_2210

IMG_2201

Zondag Vinyldag

IMG_2187IMG_2183

IMG_2254

Goedemorgen !

 

Collage_Fotor