Iets buiten het dorpje Dolus D’Oleron heeft het restaurant circus Le Berliet zijn kamp opgeslagen .vette smerige blues rock lekt uit de speakers terwijl de ober behendig de kurk uit de fles wrikt . Voor Franse begrippen zijn we vroeg , veel te vroeg voor het eten maar voor drank en dorst zijn we altijd op tijd . Met de zon op mijn kop , slurpen van mijn wijn en lekker lui in een stoel hangen gaat me nu na een week vakantie steeds beter af . Ik begin er lol in te krijgen . Ondertussen komen er borden vol lekkers uit de keuken en gasten die hier werken zijn werkelijk magnifiek . Wat een lekker sfeertje en wat een leuk personeel .Het eten is uitstekend ( neem vooraf de oesters ) en de glazen worden nog eens bijgevuld . hier hou ik van , dit vind ik tof . Als je in de buurt ben ,ga naar Le Berliet . Vanavond 20 Juli staat er DJ met rock op Vinyl te stunten en as zondag de 21e staat Schifting Sands er op het podium te rocken .

Camping in het bos direct aan de zee op Ile D’Oleron –

Check Facebook Le Berliet

Boek over de geschiedenis van Berliet autobussen 

 

**********************************************************