Restaurant in Bristol

Jaren terug keek ik verlekkerd naar Hugh Fearnly ,s avonturen in” escape to river cottage ” Een serie over back to basics , moestuin , kippen en varkens houden , fikkie stoken ,koken ,liefde voor het leven en nog honderden anderen toffe onderwerpen . Ondertussen heeft Hugh een paar restaurants / bed and Breakfast en een boekenplank volgeschreven met zijn boeken . We komen langs Bristol en daar zit toevallig een De river cottage Canteen . Reserveren gaat heel modern via de website en om twaalf uur smiddags zitten we aan tafel bij Hugh . Prima sfeertje , gezellige vlotte bediening en een prima kaart met seizoens gerechten . Even noteren op in het to-Do-boek , River cottage Canteen in Bristol .

check de website 

Adres: Hamilton House, 80 Stokes Croft, St Paul’s, Bristol BS1 3QY, Verenigd Koninkrijk