WELKOM IN VILLA SCHIER

Villa Schier is een zeer luxe en riant in 2007 onder architectuur gebouwd vakantiehuis aan de Badweg op Schiermonnikoog op het luxe park “De Ville Buiten”. Rustiek aan de voet van een hoog duin, met uitzicht over de Noord- en Waddenzee. Het huis bevindt zich in de linkerhoek van het park waardoor het veel privacy heeft. Wandelaars en voorbijgangers zullen u niet zien genieten van uw rust!

Het huis biedt plaats aan 6 personen en ligt aan de rand van de duinen aan de Badweg. Er is eigen terrein bij het huis.

DE VILLA

Villa Schier biedt plaats aan 6 tot 8 personen en ligt aan de rand van de duinen aan de Badweg en de afstand van het huis tot het strand is ongeveer 500 meter. Er is eigen terrein bij het huis.

In de woonkamer staat een sfeervolle houtkachel en er is vloerverwarming in het hele huis. De keuken heeft een kookeiland met 5 pits gasstel. Het huis is voorzien van gratis wifi; een PC met een printer is aanwezig. Er is een terras met veel privacy op het zuiden en het westen.

In overleg mag u huisdieren meenemen.

De huurperiode loopt bij weekverhuur van vrijdag 16:00 – vrijdag 10:00. Bij weekendverhuur van vrijdag 16:00 – maandag 10:00 en bij midweekverhuur van maandag 16:00 – vrijdag 10:00.
Er staan enkele fietsen, deze mag u gebruiken! Elektrische fietsen, sportieve fietsen, bakfietsen, hondenkarren etc zijn uiteraard te huur.

Voor gezinnen met jonge kinderen is dit een zeer geschikt vakantiehuis. Aanwezig en gratis te gebruiken: 2 kinderstoelen, 2 kinderbedjes, 1 kinderdekbed (indien beddengoed gewenst, dit graag aangeven), box, badje op standaard, aankleedkussen en een magnetron.

Uiteraard is een tv (met Netflix!), DVD-speler en een radio aanwezig.

Klik op de 3 foto’s hierboven voor een uitgebreide inventarisatielijst.

SCHIER

Wandelen, yoga, zwemmen, tennissen, paardrijden, vliegeren, kitesurfen, blowkarten, schilderen, fietsen, lezen, uitslapen, uit eten, dansen, ontspannen

Op Schiermonnikoog is veel te doen, zien en beleven. Voor iedereen en alle leeftijden. Zowel het VVV Schiermonnikoogals het Bezoekerscentrum kan u alles vertellen over de vele activiteiten die op Schier te doen zijn. Op de site  Natuurmonumenten – Nationaal Park Schiermonnikoog, vindt u een activiteiten kalender.

Hieronder vindt u slechts een greep uit alle activiteiten….

Wandelen

Schiermonnikoog heeft veel mooie wandelroutes. Het bezoekerscentrum van Schiermonnikoog kan u er alles over vertellen.

Op de website van Natuurmonumenten, kunt u een aantal routes vinden.

 

Check de website 

Check Facebook