Cool Surf hotel op Bali

Een van de toffste plekken op Bali vonden we op PadangPadang beach . De Gitaar van de uitbater leiden ons naar zijn hotel . Witte wijn voor de dorst en uitzicht voor de ziel . wat een plek .

Bali/ Uluwatu / PadangPadang Beach.
WoW! Wat een toffe plek . Dreamsea Bali Surfhotel / restaurant zit als een zwaluwnestje tegen de rosten van PadangPadang beach aangeplakt . Met low tide slenter je er zigzaggend tussen de rotsen zo naar toe. Je kan ook via de mainroad maar das minder mooi. Super relaxte plek met slaapkamers met uitzicht op zee , wat zeg ik , je kan bijna vanaf het terras de zee in duiken . Lekker bohemian qua look and feel en met een uitstekende keuken . Witte wijn staat altijd koud en als je trek in Yoga heb kijk je even op het activiteiten bord wanneer er een klas is . Kijk niet vreemd op als er s’morgens bij het ontbijt een aap naast je zit.

Check Dreamsea Bali Surfhotel  de website


Check ons blog voor meer Bali 

Indonesie-Bali- Padang padang / Thomas Beach

Op Bali een auto huren om het eiland rond te rijden 

 Bali: Tof Hotel in Canggu op loopafstand van het surfstrand