Berichten uit Bali / Ubud / Meatlovers

Hoewel we alle drie gek zijn op Aziatisch eten en je kan hier uiteraard wat dat aangaat echt wel los gaan , hebben we sinds kort onstuimige koortsdromen over beschuit met oude kaas / witbrood dik in de roomboter en royaal bestrooid met hagelslag en andijvie stampot met vette jus . Volgorde maakt niet uit . Dikke steaks worden ook vaak gedroomd en oude kaas is hier een No-Go dus wij naar Argentinian Grillery Batubara . Reserveren is noodzakelijk op dag twee was er plaats voor ons en mochten we dan eindelijk toetreden tot het meatlovers Walhalla . Bestelling gaan vanaf 200 gram , wat geen enkel probleem oplevert aan onze tafel . Jools besteld en Black Angus Ribeye en ik een Ribeye Waygu en mijn lief red de planeet en krijgt een sissende pan met gebakken groentes . Als toet een toffe crème brulee met een dubbele espresso . Voldaan sturen we de scooters door de Balinese nacht naar ons bed .

Facebook Batubaragrillery
Bel 0812 3937 7639

IMG_9908fullsizeoutput_3700fullsizeoutput_3709fullsizeoutput_36fffullsizeoutput_36f3fullsizeoutput_36f7fullsizeoutput_36e6fullsizeoutput_370cCollage_Fotor