Berichten uit Bali 38 / Ubud

Je kan in Ubud heel erg goed eten .Van de Argentijn waar je absoluut moet reserveren en een dikke rol geld moet mee nemen tot deze Warung langs de kant van de weg waar je voor een habbekrats de beste mie goreng van het eiland kan bestellen . Oma ,dochter en schoondochter runnen hier met een big smile de tent . Restaurants met een menukaart zo dik als een telefoonboek moet je wantrouwen is mijn idee. Schitter met een paar gerechten ,das genoeg .
Bij deze Warung kan kiezen tussen GadoGado / mie of nasi goreng . Zo goed !
Waar zit deze Warung .zoek het Honeymoon Guesthouse op in Ubud .Met het hotel aan je linker hand loop je nu de weg af houd ondertussen de rechterzijde met een adelaarsoog in de gaten , e voila . U bent gearriveerd bij de beste nasi goreng Warung in Ubud .

fullsizeoutput_36e1fullsizeoutput_36caIMG_9928fullsizeoutput_370bfullsizeoutput_36f9fullsizeoutput_36f2fullsizeoutput_36d4fullsizeoutput_36c4fullsizeoutput_36bffullsizeoutput_36ccfullsizeoutput_36c3Collage_Fotor