Berichten van Bali / Ubud / Naugthy Nuri’s Warung

Pas op deze “post” kan stuitende beelden en text bevatten .

Ubud centrum van de zinzoekers , yoga girls ,raw foodies, veganisten en vegetariërs . Gek genoeg kan je hier de beste spare ribs krijgen van heel Bali .
De Balinezen zijn niet heel erg scheutig met vlees wat op zich prima is . Maar er pompt Argentijns bloed door mijn aderen en er moet af en toe gebraden vlees in het lichaam . Andere vampiers wezen me op Naughty Nuri,s Warung ,best ribs in town . Dochter Jools ging shoppen en mijn liefje is vegetariër dus dat beloofden een feestje met mede carnivoren . Vanuit het centrum Ubud ben je er zo met de scooter ,je hoeft eigenlijk alleen maar je neus te volgen . Op de BBQ aan de straatkant lag al een stapel ribs te wachten . Binnen werd er geschranst , gebeten en gekloven . Er is een heel behoorlijke menukaart maar ik kwam voor de Ribs .
En hoe was het ?
Laat ik dit zeggen , als er een hemel is dan weet ik zeker dat er een franchise is van Naugthy Nuris.

fullsizeoutput_370e

fullsizeoutput_3706IMG_9894

fullsizeoutput_36ea

Naughty ribs

fullsizeoutput_36ebfullsizeoutput_36f4fullsizeoutput_3708fullsizeoutput_36fcfullsizeoutput_36f1

fullsizeoutput_3701

Afrekenen

Collage_Fotor