We zitten nu in Pemuteran het uiterste puntje van Noord-Bali .
Dit is de plek om met dolfijnen te duiken , maar dan moet je wel vroeg uit je nest komen . Onmogelijk uiteraard .Dochter Jools en Vriendin Eva leven in een andere tijdzone . Het voorstel om op 6 uur op te staan zou een enorme ravage teweeg brengen in hun tere puberziel . Geen dolfijnen dus bij het duiken maar wel gewoon lekker en voor Jools voor het eerst dat ze samen met haar beste mattie duikt . Twee grappige brutale zeemeerminnen in een zee vol mogelijkheden . Prima duikschool overigens alles dik voor elkaar met prima divemasters .
Ook wel weer heel erg lekker om even de drukte van Canggu achter ons te laten . Hier meer gezinnen met moeders die languit met hun E-Readers in de zon wentelen en vaders die een potje pool spelen in de schaduw met een Bintang in handbereik . vanavond slapen we in het hostel “Funky Place “ in Lovina Beach .

fullsizeoutput_36fe

Strand van Pemuteran

fullsizeoutput_36f0

Pemuteran

fullsizeoutput_3704fullsizeoutput_36edfullsizeoutput_36fa

fullsizeoutput_36f5

Toffe duikschool in Pemuteran www.scubali.com

fullsizeoutput_36ecfullsizeoutput_36effullsizeoutput_36ee