Nusa Lembongan

Berichten uit Bali / Nusa Lembongan

The Sandy bay beach Club .

Hoe ik er gekomen ben weet ik niet meer . Tien afslagen , zand weg , zonnebril van mijn neus door de hobbels ,over erfjes , langs een kippenhok en we waren er .

Prima plek om een dag lui te hangen en te genieten van hun uitstekende porkbelly en witte wijn . Het is krankzinnig ,de zee heeft hier alle kleuren tussen turquoise en donkerblauw . Ik had mijn boek al in mijn schoot maar heb alleen maar naar de zee gestaard tot de aardbeving van 4,7 me uit mijn gestaar schudde . Deze bleef nog lang na sudderen . Het personeel keek er niet van op . Iemand zei tegen me . “ je moet het zo zien , jullie wonen 3 meter onder zee niveau , en slaap je daar slechter van ? “

Blijft natuurlijk wel zo dat de mensen die hier werken en familie op Lombok hebben zich enorme veel zorgen maken .

Check de website van sandy bay lembongan

#Bali #TPBali #Nusalembongan