Ubud

Op pad met Corame .

Berichten uit Bali/Ubud.

We zitten in Ubud het centrum van de kunstnijverheid op Bali en daarnaast de idiootste plaats om je met een huurscooter en je Nederlandse kaaskop in de uitlaatgassen chaos die het centrum Ubud heet te begeven .het verkeer in het centrum van Ubud staat voor het grootste deel van de tijd muurvast , en dan bedoel ik spijkervast wat de kans op serieuze ongelukken wel weer verkleind .Het is hilarisch om te zien hoe die stalen rokende file rups zich door de straten slingert .Wijs geworden ,de tweede dag hebben we een gids op een scooter gehuurd die ons van hotelletje naar Vriend Corame in het prachtig cafe/ restaurant Zest bracht . Yep ook in Ubud . En het tegenovergestelde van het centrum. Hier heerst zen en uitstekende dubbele espresso .

check de website van zestu bud