Berichten uit Bali / Uluwatu Balangan Beach

Vanuit ons huisje op palen slenteren we in 5 minuten naar Balangan Beach . Bij Warung Bali Homestay kan je lekker een prima GadoGado eten met uitzicht op de zee terwijl je langzaam je Ijskoude Bintang opslurpt . Bij de buren het Sunset Kafe Kost een twee persoons kamer met uitzicht op zee 250:000 rp zonder af te dingen .100:000 rp is iets van 7 euro . Het uitzicht is onbetaalbaar .

Berichten uit Bali .
Vanuit ons huisje op palen slenteren we in 5 minuten naar Balangan Beach . Bij Warung Bali Homestay kan je lekker een prima GadoGado eten met uitzicht op de zee terwijl je langzaam je Ijskoude Bintang opslurpt . Bij de buren het Sunset Kafe Kost een twee persoons kamer met uitzicht op zee 250:000 rp zonder af te dingen .100:000 rp is iets van 7 euro . Het uitzicht is onbetaalbaar .
#Bali. #TPBali