Stadsstrand in Alkmaar

Wes Andersons nieuwste film “Isle of the dogs”  draait in het Filmhuis Alkmaar . Net als  “Fantastic Mr. Fox” een stopmotion film . Super mooi gemaakt . Tof verhaal . Ik vertel verders niets . Ga kijk . Hij is fantastic . Het is heiig weer als we het theater verlaten en Trek&Dorst brengt ons naar Stadsstrand de Kade . Het weer zorgt ervoor dat we moeiteloos aan een tafel binnen kunnen aanschuiven . Op de tv op onze tafel draait een aquarium film . Kijk ook even “The Life Aquatic with Steve Zissou “  van Wes Anderson . Hilarisch . Nichtje Uma heeft lak aan het weer en sprint meteen naar buiten om de te klooien in het stadsstrand . Binnen golft er fijne muziek uit de speakers en worden de glazen vol geschonken . Prima sfeer ,gezellige bediening en het voelt als thuis . Na een tafel vol warps en salades gaat er bij Uma nog een complete worteltaart naar binnen .Wij mogen ook proeven . Top . Morgen gaan we er zelf een bakken . Alkmaar is tof.

Check de website van het Stadstrand de Kade

NOORDERKADE
1823 CJ Alkmaar

 

 

 

 

 

 

 

 

Collage_Fotor