Groots en meeslepend leven .

Man wat ziet dit Tinyhuisje er tof uit . Kleine wonen word ineens ……Enorm leuk …… immens sfeervol……….. kolossaal romantisch ………. onmetelijk fijn. Je kan ze kopen en huren bij Droomparken . Zo,n Tinyhouse huren is gegarandeerd chillen ,uitermate relaxt en ook nog eens lekker dichtbij . Hij staat prachtig midden in de natuur Klappers van bomen eromheen zorgen voor een super mooi fijn versnipperd zonlicht .

Neem je vrienden mee dan heb je ook meteen toffe buren. Kampvuur / gitaar / wijn / Tinyhouse of the rising Sun .  Cultuur ? . Zeker wel . Droompark de Zanding ligt praktisch in het KröllerMüller Museum  .  Vakantie is niet altijd ver weg .

Check de website van de Zanding

Adres: Vijverlaan 1, 6731 CK Otterlo


 


 

 


img_1768_hdr_1

tiny-house-1

Smaak

1508421318_tiny_house_droompark_de_zandingCollage_Fotor

img_9287tiny_houses_zanding_27_03_2017_1Barts-Boekje-tiny-house-otterloo

tinyhouse-veluwe

Goedemorgen