Nijmegen is tof . Tuurlijk ken je Poppodium Doornroosje of festival terrein het Goffertpark . Maar heb je wel eens bij cultureel terras De Kaaij , Naast de Waalbrug aan de Waal uiteraard ,de zon zien ondergaan met een glas wijn aan je lip . Magische plek man. Of heb je wel eens rondgezworven op het Honigcomplex . De voormalige soepfabriek is nu een broeinest  kunst en cultuur .Er zijn elke week wel evenementen klein en groot en je kan er prima eten en drinken . Ga zitten en enjoy . Vlakbij de het Honigcomplex zit sinds kort Hotel Nimma . Lekker swingend ingericht , gezellig modern. De waal ligt voor de deur , en op een zomerse dag kan je een dagje strand pakken op het Waalstrandje . Haal een borrel in het centrum op een huurfiets van Nimma . Maar met chillen is niks mis , en de boog kan niet altijd gespannen zijn. Je hoeft niet op pad om lekker te kunnen eten en drinken ,Nima heeft zelf namelijk ook een tof restaurant .Wij mogen over een paar weken en nacht logeren in Nimma . Nu al zin .

Kamer prijzen vanaf  59,-

 

http://www.hotelnimma.nl/home

https://www.doornroosje.nl/

https://www.ticketmaster.nl/venue/goffertpark-nijmegen-tickets/goffe/107

http://dekaaij.nl/

http://www.honigcomplex.nl/

2607binrivier

 

wat zegt Nimma van zichzelf : Hotel Nimma, de plek waar mensen samen komen om te eten, werken, een drankje te doen of te overnachten. Voor backpackers, zakenmensen, partypeople of tortelduifjes. Een plek met een warm en industrieel karakter waar je je makkelijk thuis voelt. Waar je jezelf kunt zijn, mensen ontmoet of jezelf even terugtrekt. Voor de kickstart van je week met een gezond ontbijt of om het weekend in te luiden met je vrienden en een lokaal gebrouwen biertje. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs.

Hotel Nimma: +31 (0) 24 844 40 07 Restaurant: +31 (0) 24 711 10 85

welcome@hotelnimma.nl

Weurtseweg 478

6541BE Nijmegen

29

images2.persgroepProcessed with VSCO with p5 preset

88229537

Zzzzzzzz

aa500a8c_zCollage_FotorNimma_Nijmegen_hotspot2hotel-nimmasr7fb56symgvkkt6inb2

Nimma_hotspot_Nijmegen_hotel_en_restaurant

welkom

Nimma_hotspot_Nijmegen1

5_Honigcomplex_De_Kube_RvN_2025_8207_stretch_width1400_compression65

het Honigcomplex

images0.persgroep

eet en drink

120583722

Cafe /Restaurant In de Kazerne

Processed with VSCOcam with f2 preset

Meesterproef op het Honigcomplex

images3.persgroep

De Kaaij , cultureel terras aan de Waal

Schermafbeelding 2018-02-11 om 09.03.40

Locatie

246486_concert_in_de_goffert

Goffert Park Nijmegen

Doornroosje_Nijmegen_3