Natuurcamping in Oxfordshire

Camping in Appleton, Oxfordshire, United Kingdom

Na drie dagen feest op het Wilderness Festival ff rust op de Barefoot Campsite in Appleton pal aan de Thames . Eigenlijk was de camping gesloten (hoogseizoen ,excentrieke Engelsen ) maar kom maar langs was het antwoord “ik doe de poort wel open ” prachtige camping waar je tenten en hutjes kan huren en fikkie mag stoken . Het heren toilet is een hooibal waar je in kan pissen en de anderen zijn van het compostsysteem . Lekker eco en in de verte loopt een vos . Af en toe komt er een boot bij de sluis , en heel ambachtelijk opent de sluiswachter de enorme deuren met de hand .

Barefoot Campsite in Appleton.

Wandelroutes in Oxfordshire langs de Theems

Vanaf Het Northmoor Lock (sluis naast de camping ) loopt het Thames Path . Fantastisch mooie route die je in een uurtje lopen naar twee pubs brengt .Beide met een terras aan het water . Dochter Jools houd niet van bewegen en die was dus wijselijk horizontaal in een WiFi -Cloud bij de bus gebleven . We zaten eigenlijk wel lekker bij die pub en de menukaart zag er ook niet slecht uit dus we haalden de puber op met een tof huurbootje en dat vond ze dan wel weer erg leuk . na het eten besloten we naar de camping te liften .35 jaar terug voor het laatst gelift maar de bleek nog prima te werken en binnen twee minuten werden we opgepikt en bij de camping afgezet .

Check de website van de Barefoot Campsite,

Badswell Lane,Appleton, Oxfordshire, OX13 5JN

Check onze andere blogs over natuurcampings in Engeland

Camping pal aan zee in wales – zo mooi 

Camping aan een prachtige baai in Mull / Schotland 

Camping in het puntje van Cornwall 


 

 

IMG_3614

IMG_3603

Barefoot Campsite in Appleton

 

Collage_Fotor

Barefoot Campsite in Appleton

IMG_3597

Barefoot Campsite in Appleton

IMG_3602

Barefoot Campsite in Appleton

IMG_3608

Barefoot Campsite in Appleton

IMG_3612

Barefoot Campsite in Appleton

IMG_3615

Barefoot Campsite in Appleton

IMG_3616

Barefoot Campsite in Appleton

IMG_3633

Barefoot Campsite in Appleton

IMG_6707

Barefoot Campsite in Appleton

IMG_6693

Barefoot Campsite in Appleton

IMG_3652

Barefoot Campsite in Appleton

IMG_3647

Barefoot Campsite in Appleton

IMG_3636

Barefoot Campsite in Appleton

IMG_3635

Barefoot Campsite in Appleton

00565942-539E-4FB3-9C15-8431DA0BA4C9

Barefoot Campsite in Appleton