leeslampjes op de camping

Op vrijwel alle Engelse campings waar we tot nu op gestaan hebben . Hadden ze geen slagbomen, geen staplaatsen met nummers( ga maar ergens staan waar je het tof vind) maar ook geen electra . Op zich geen punt , de koelkast draait ook op gas . Maar s,avonds lezen zat er niet in . Dus gister na een bezoek aan Oxford draaiden we soepel het parkeerterrein van Decathlon op. Uit ervaringen in het verleden wist ik dat we met oogkleppen op , en hand op de beurs recht op het doel ( campinglampjes ) af moesten stevenen anders zouden we binnen no-time drie karren vol tenten/slaapzakken/vliegers/ zwemvliezen / pijl en boog en andere onmisbare camping benodigdheden aan het afrekenen zijn bij de kassa . Noor lieten we om deze reden dan ook achter bij de bus. Jools en ik kwamen na een kwartier naar buiten gerend met een toffe slaapzak/ vlieger/ sport sokken en , jawel ook lampjes . Hele toffe . We hebben ze gister meteen uitgeprobeerd . Je laad ze op via de USB . Op een USB aansluiting kan je vijf lampjes opladen . Je bevestigd ze aan elkaar met een draaisysteem .Er zitten vier standen op . Rood ( voor de gezelligheid ) en drie standen leeslicht. Fel ,medium en basic . Met basic doe je het langs . Ook erg handig . Je kan er een magneet op draaien zodat je hem aan elk stalen onderdeel van de bus kan kleven ,deze is ook nog eens onder een ander hoek te zetten.Handig . In de verpakking zitten verders nog een afstandsbediening die we binnen drie seconden zijn kwijtgeraakt en een Clic rug met een hang ring en touw voor in de tent.
Wij betaalden bij de Decathlon in Oxford 24.99 voor deze set.
Naam : Clic Camp Kit Tente van Quechua

 

 

 

FullSizeRender 64

Blauwe vakantie bus

IMG_3618

Quechua clic camp

IMG_3620

Quechua clic camp

IMG_3619

Quechua clic camp

IMG_3621

Quechua clic camp

IMG_3622

Quechua clic camp

IMG_3623

Quechua clic camp

IMG_3624

Quechua clic camp

IMG_3625

je kan 5 lampjes op een oplader bevestigen.

IMG_3720

Quechua clic camp

IMG_3722

de magnetische achterzijde is ook verstelbaar qua hoek