Ik ben een hoedenman . Als kind schijn ik mijn eerste stapjes gemaakt te hebben om een hoed de pakken . Pure laster . Wat doe je er aan. Maar goed ik hou van hoeden .  We hebben een gang vol hangen en er is dan ook voor elke gelegenheid wel een hoed te vinden .Mocht er ondanks de overvloed van hoeden in ons huis toch een bepaalde hoed missen , dan is wat mij betreft de website van de hoedshop.nl de redding. Honderden hoeden in alle maten glijden soepel over je scherm .Tof . Maar leuker is natuurlijk live een hoed aanschaffen. Mocht je in Lissabon zijn dan kan ik je Chapelarias op de Praça Dom Pedro IV 73 aanraden check ff de link. Koop een hoed !


 

 

 


 

FullSizeRender 59

Hoedenman

 

FullSizeRender 63

Hoedenman

FullSizeRender 64

Hoedenman

FullSizeRender 65

Hoedenman

FullSizeRender 66

Hoedenman

Collage_Fotor