Thailand / Koh-Phanang. Longtail beach resort .
Sweet Jezus waar zijn we nu beland . Eerste indruk: we zijn gearriveerd in het paradijs .
De zee kabbelt zachtjes op het strand .de kruin van de palmboom zwaar van de kokosnoten. De zon staat hoog .We hebben allemaal super lekkere hutjes aan een pad wat direct naar de zee loopt.Op de veranda uiteraard een hangmat om te chillen met een ijskoud biertje en of boek.Op het resort zit een uitstekend restaurant waar je heerlijk kan ontbijten /lunchen en dineren met uitzicht op de zee.Naast het restaurant ligt een zwembadje met loungestoelen eromheen .De zee is hier lauw , wat tof is voor een koukleum als ik.Het personeel is super lief en attent je voelt je meteen thuis. Het strand loopt als een halve maan langs de baai .Slenter lekker langs de vloedlijn .Haal een cocktail bij de FlipFlop Pharmacy op 5 minuten lopen van het long tail en speel loom een potje poolbiljard .Als je op pad wil , vraag je aan het personeel of ze een taxi willen bestellen en die staat er dan ook stipt op tijd. Leuk om even naar toe te gaan zijn  de  Phaeng watervallen in Than Sadet National Park.Heel erg mooi en lekker koel om onder te staan.Foto moment hatsiekadee.Leuke dagtrip tip naar Ang thong marine park met De Orion ,een ouwe houtje touwtje boot .Lekker snorkelen ,kanoën en apen kijken erg leuk Toffe hilarische trip , een aanrader .
Orion@ phanganboattrips.com. deze trip kan je gewoon uit je hangmat boeken bij het long tail beach resort .En zeker ook doen is een thaibox wedstrijd bijwonen.wij vonden het vet tof.Thai Maffia , blonde bimbo,s , louche types rond de ring en een hok vol toeristen . Redbull / wodka in plasic bekers ,laat het gevecht beginnen .

http://www.longtailbeachresort.com/

‘Feel free to contact us, we will do our  best to provide you all the information required.

Longtail Beach Resort
2/5 Moo 5 ThongNaiPan Yai Beach
Koh PhaNgan
SuratThani 84280
Thailand
+66 (0)77 445 018
info@longtailbeachresort.com