CAN PORTELL

Onze kleinschalige B&B is gevestigd in de authentieke Masia Can Portell.
Het huis was van oorsprong een oude massieve boerderij van 900m² uit 1689 en bleek een lot uit de loterij. Met stallen in de kelder, een hooischuur op de zolder en een prachtig stuk land eromheen met een zwembad en bomen voor de schaduw. Binnen allemaal gangen, trappen en 7 originele gasten-accomodaties, die door ons omgetoverd zijn tot unieke plekjes.

Can Portell biedt grote open ruimtes met toegang tot ons riante terras, waar wij u ’s ochtends het ontbijt serveren en waar u ’s middags onder een parasol de krant leest en op de tuin neerkijkt. Eronder een schaduwrijke patio annex loungeplek, waar we luie banken hebben neergezet. Op ons 1 ha. grote landgoed annex tuin vindt je zowel met een groep als in je eentje voldoende privacy. Je treft er sfeervolle zitjes, geheime plekken en hangmatten aan. En helemaal achterin, in de oude ronde manege, ligt een 80 m² groot houten platform; zeer populair bij onder andere onze yoga- en meditatiegroepen.

Check de website 

Can Portell, Placa Esglesia 6
17845 Sant Andreu del Terri
Catalunya, Spanje

Navigatie adres: 

Placa de la Vila 5, Cornella del Terri

 

Telefoon+34.972.59.44.12

Mobiel:+34.677.587.139

E-mail: info@123ole.nl