Berichten uit Bali / van Lovina Beach naar Lake Bratan .

Het heeft geen zin om op Bali reistijd aan afstand te koppelen .de naald van de km teller komt zelden of nooit boven de 50 km per uur hij hangt meestal loom tussen de 20 en 30 . Maar goed het is vakantie , niet de Grand Prix en bovendien slingeren we gestaag omhoog . We douchen onder een waterval lunchen bij een Warung langs de weg . Yep Paradijs. Snuiven diep de geur van drogende kruidnagels in. Overigens kruidnagel groeit aan een boom . Overal langs de kant van de weg staan onze kleine harige neven te bedelen . Blijf leuk .
In de omgeving van Lake Bratan staat alles in het teken van de aardbeien teelt . Ons resort heet dan ook heel toepasselijk Strawberry Hill . Logisch . Een slingerend pad door een mooie tuin brengt ons bij ons huisje voor de nacht . Het eerste wat me te binnen schiet is Hobits ! We zijn ongemerkt toch boven op een berg terecht gekomen en als de zon wegzakt word het voor de eerste keer op deze trip toch fris .Sokken heb ik blijkbaar al bij aankomst op Denpasar in de prullenbak gemieterd en mijn lange broek laat een sterke 2e handskleding / natte hond lucht los . Geen last van vliegen.

www.strawberryhillbali.com

#TPBali #Balifullsizeoutput_3513

fullsizeoutput_34b6

Strawberry Hill

fullsizeoutput_34b2

Ontbijt Bij Strawberry Hill

fullsizeoutput_34bc

Goedemorgen

fullsizeoutput_34bafullsizeoutput_34be

fullsizeoutput_34b5

Strawberry Hill

fullsizeoutput_3500

Lunch in een Warung met uitzicht op Lake Bratan

fullsizeoutput_34fe

Lake Bratan

fullsizeoutput_3509IMG_9836

fullsizeoutput_3511

Kruidnagel Boom

fullsizeoutput_3521

Kruidnagel

fullsizeoutput_351aCollage_Fotor