Funky Place hostel is een kruising tussen het Juttersmuseum op Terschelling en een kleuren waaier van Sikkens . Backpackers liggen loom in een Frans ledikant te slurpen van hun fruit Smoothie . Een klein jongetje speelt bierpong terwijl de RollingStones “ I can’t get no, oh, no, no, no, hey, hey, hey That’s what I say
I can’t get no satisfaction, I can’t get no satisfaction
‘Cause I try and I try and I try and I try… “ kermen .
De slaapplekken variëren van een drie persoonskamertjes met een zitje . Hemelbed in de tuin met een klamboe eromheeen , hut op palen . Een een boomhut met uitzicht op Lovina Beach . Er is een barbier om je hippe baard bij te punten en je kan allerlei daytrips booken . Je kan hier van smorgens vroeg tot savonds laat een hap bestellenen weg spoelen met een Bintang .
Tot slot , zoals algemeen bekend mag zijn heeft een klamboe weinig tot geen geluidsisolerende waarden ook wanden van gevlochten Bananenblad vallen in deze categorie . Je moet dus of genieten van de band / DJ / transport sector van Bali of een diazepam voor olifanten wegspoelen .

Check Facebook  van  het Funky Place Hostel 

Jl. Raya Seririt-Singaraja, Lovina, Buleleng, Bali, Indonesia, Buleleng, Indonesia, Bali
+62 857-9260-7168

 

 

 

fullsizeoutput_3505

Lovina beach

fullsizeoutput_3526fullsizeoutput_36effullsizeoutput_36e9fullsizeoutput_3703fullsizeoutput_36f8fullsizeoutput_3520fullsizeoutput_3527fullsizeoutput_3518fullsizeoutput_3523fullsizeoutput_3519fullsizeoutput_350ffullsizeoutput_3525fullsizeoutput_351fIMG_9822fullsizeoutput_350bIMG_9826fullsizeoutput_3508Collage_Fotor